Kaj je znak zaupanja Bazaarvoice Authentic Reviews?

Oznaka zaupanja Bazaarvoice Authentic Reviews je simbol zavezanosti podjetja verodostojnim povratnim informacijam potrošnikov o svojih izdelkih in storitvah.

Oznaka zaupanja je potrošnikom tudi signal, da pregledno vsebino, ki jo vidijo, s pomočjo izpopolnjene tehnologije za odkrivanje prevar in najboljših praks v industriji varuje nevtralna tretja oseba.

Kaj mi to pomeni?

Vemo, da je zaupanje potrošnikov v ocene in ocene neposredno povezano z verodostojnostjo. Zato smo si pri Bazaarvoice zastavili poslanstvo, da zaščitimo verodostojnost mnenj, od katerih so odvisni ljudje, ki se odločajo za nakup na podlagi informacij. Menimo, da bi morale ocene predstavljati pristno, nepristransko in pregledno mnenje o avtorjevi izkušnji z izdelkom ali storitvijo.

Kakšna je politika pristnosti Bazaarvoice?

Naš pravilnik o pristnosti je namenjen zagotavljanju prepričanja potrošnikov, da lahko zaupajo verodostojnosti mnenj, s katerimi se srečujejo vsak dan po spletu na spletnih mestih z oznako zaupanja verodostojnih mnenj.

Politika je bila uporabljena kot model smernic za verodostojnost WOMMA v njenem etičnem kodeksu. Bazaarvoice je tudi vodilni udeleženec AFNOR-ja v Evropi in pomaga oblikovati pravila za uporabniško ustvarjeno vsebino, vključno s postopkom certificiranja.

Našo politiko pristnosti podpiramo z:

  • Vodilna tehnologija za odkrivanje prevar, ki nam omogoča, da ugotovimo vir oddaje vseh pregledov;
  • Prefinjeni algoritmi, zmožnosti opozarjanja in filtriranja, ki našim moderiranim skupinam omogočajo prepoznavanje, označevanje in prijavo sumljive vsebine; in
  • Namenska skupina analitikov, ki spremlja sumljive preglede, da ugotovi njihovo pristnost.

Pravilnik o pristnosti Bazaarvoice ima tri glavna merila, ki jih je treba izpolniti za vsebino verodostojnih pregledov, prikazano na spletnih mestih strank Bazaarvoice:

Brez goljufij in neželene pošte

Komercialno smo si prizadevali preprečiti pošiljanje goljufivih vsebin iz katerega koli vira oddaje. To lahko vključuje moteče ali ‘trolling’ vedenje, komercialna sporočila, avtomatizirane oddaje (npr. Bote in skripte), nelegitimne ali ponižujoče vsebine strankinega konkurenta in samopromocijo.

Brez urejanj, klasifikacije in sprememb

Recenzije ni nihče spremenil nihče drug kot izvirni avtor – vključno s popravki za črkovanje ali slovnico. Mnenja se ne filtrirajo, urejajo ali brišejo samo zato, ker so negativna ali imajo nižjo oceno.

Pregleden

Podjetjem ne dovolimo, da neposredno zahtevajo pozitivne ocene. Če se potrošnikom v zameno za nepristranski pregled ponudi denar ali promocijski material (kot so popusti ali kuponi), mora pregled upoštevati to dejstvo.

Poleg tega zaposleni in prodajalci organizacije ne smejo oddati vsebine, ne da bi razkrili svoje razmerje do izdelka ali storitve.

Za več podrobnosti o pravilniku o pristnosti Bazaarvoice kliknite tukaj »