Vad är Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark?

Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark är en symbol för ett företags engagemang för autentisk konsumentfeedback angående dess produkter och tjänster.

Förtroendemärket är också en signal till konsumenter om att recensionsinnehållet de ser skyddas – av en neutral tredje part – med sofistikerad teknik för upptäckt av bedrägerier och branschledande bästa praxis.

Vad betyder detta för mig?

Vi vet att konsumenternas förtroende för betyg och recensioner är direkt kopplat till äkthet. Det är därför vi på Bazaarvoice har gjort det till vårt uppdrag att säkerställa äktheten av recensionerna som folk är beroende av för att fatta välgrundade köpbeslut. Vi anser att recensioner bör representera den äkta, opartiska och transparenta åsikten om författarens erfarenhet av en produkt eller tjänst.

Vad är Bazaarvoices autenticitetspolicy?

Vår autenticitetspolicy handlar om att se till att konsumenter är säkra på att de kan lita på äktheten av recensionerna de möter varje dag på webben på webbplatser som bär förtroendemärket för autentiska recensioner.

Policyn har använts som modell för WOMMA:s autenticitetsriktlinjer i dess etiska kod. Bazaarvoice är också en ledande deltagare hos AFNOR i Europa, och hjälper till att skapa styrande regler för användargenererat innehåll, inklusive en certifieringsprocess.

Vi stöder vår äkthetspolicy med:

  • Branschledande teknik för upptäckt av bedrägerier som tillåter oss att identifiera inlämningskällan för alla recensioner;
  • Sofistikerade algoritmer, varnings- och filtreringsfunktioner som gör att våra modereringsteam kan identifiera, flagga och rapportera misstänkt innehåll; och
  • Ett dedikerat team av analytiker som övervakar misstänkta recensioner för att fastställa deras äkthet.

Bazaarvoices autenticitetspolicy har tre huvudkriterier som måste uppfyllas för autentiskt recensionsinnehåll som visas på Bazaarvoice-kundernas webbplatser:

Fri från bedrägerier och spam

Kommersiellt rimliga ansträngningar vidtas för att förhindra inlämning av bedrägligt innehåll från någon inlämningskälla. Detta kan inkludera störande eller “trolling” beteende, kommersiella meddelanden, automatiska inlämningar (t.ex. bots och skript), olagligt eller förnedrande innehåll från en klients konkurrent och självreklam.

Fri från redigeringar, klassificeringar och ändringar

Recensioner har inte ändrats på något sätt av någon annan än den ursprungliga författaren – inklusive rättelser för stavning eller grammatik. Recensioner filtreras, redigeras eller raderas inte bara för att de är negativa eller har lägre betyg.

Transparent

Vi tillåter inte företag att direkt be om positiva recensioner. Om konsumenter erbjuds pengar eller reklammaterial (som rabatter eller kuponger) i utbyte mot att de ger en opartisk recension, måste recensionen notera detta.

Vidare får anställda och leverantörer av organisationen inte skicka innehåll utan att avslöja deras förhållande till produkten eller tjänsten.

e klicka här för mer information om Bazaarvoice Authenticity Policy »