Шта је Базаарвоице Аутхентиц Ревиевс Марк Труст?

Базаарвоице Аутхентиц Ревиевс Марк Труст је симбол посвећености компаније аутентичним повратним информацијама потрошача у вези са њеним производима и услугама.

Ознака поверења је такође сигнал потрошачима да је садржај прегледа који виде заштићен – од стране неутралне треће стране – софистицираном технологијом за откривање превара и најбољим праксама у индустрији.

Шта ми ово значи?

Знамо да је поверење потрошача у оцене и критике директно повезано са аутентичношћу. Зато смо у Базаарвоицеу поставили за своју мисију да заштитимо аутентичност рецензија од којих људи зависе да би донели информисане одлуке о куповини. Верујемо да рецензије треба да представљају истинско, непристрасно и транспарентно мишљење о ауторовом искуству са производом или услугом.

Шта је Базаарвоице политика аутентичности?

Наша политика аутентичности се односи на то да потрошачи буду сигурни да могу да верују у аутентичност рецензија са којима се свакодневно сусрећу широм веба на сајтовима који носе ознаку поверења за аутентичне критике.

Ова политика је коришћена као модел за ВОММА-ине смернице за аутентичност у Етичком кодексу. Базаарвоице је такође водећи учесник АФНОР-а у Европи, помажући да се креирају правила за садржај који генеришу корисници, укључујући процес сертификације.

Подржавамо нашу политику аутентичности са:

  • Водећа технологија за откривање превара у индустрији то нам омогућава да идентификујемо извор подношења свих рецензија;
  • Софистицирани алгоритми, могућности упозорења и филтрирања које омогућавају нашим тимовима за модерирање да идентификују, означе и пријаве сумњив садржај; и
  • Посвећен тим аналитичара који прати сумњиве критике да би утврдио њихову аутентичност.

Базаарвоице политика аутентичности има три главна критеријума која морају бити испуњена за аутентични садржај прегледа приказан на веб локацијама клијената Базаарвоицеа:

Без превара и нежељене поште

Подузимају се комерцијално разумни напори да се спречи подношење лажног садржаја из било ког извора за подношење. Ово може укључивати ометајуће или „троловање“ понашање, комерцијалне поруке, аутоматизовано слање (нпр. ботови и скрипте), нелегитиман или понижавајући садржај клијентовог конкурента и самопромоцију.

Без измена, класификација и измена

Рецензије ни на који начин не мења нико осим оригиналног аутора — укључујући исправке за правопис или граматику. Рецензије се не филтрирају, уређују или бришу само зато што су негативне или су ниже оцењене.

Транспарент

Не дозвољавамо компанијама да директно траже позитивне критике. Ако се потрошачима понуди новац или промотивни материјал (као што су попусти или купони) у замену за пружање непристрасне рецензије, онда преглед мора имати на уму ову чињеницу.

Даље, запослени и продавци организације не смеју да шаљу садржај без откривања њиховог односа са производом или услугом.

Молимо кликните овде за више детаља о Bazaarvoice Authenticity Policy »