Ce este marca de încredere pentru recenziile autentice Bazaarvoice?

Bazaarvoice Authentic Reviews Mark Trust este un simbol al devotamentului unei companii față de feedback-ul autentic al consumatorilor cu privire la produsele și serviciile sale.

Marca de încredere este, de asemenea, un semnal pentru consumatori că conținutul recenziei pe care îl văd este protejat – de către o terță parte neutră – cu tehnologie sofisticată de detectare a fraudei și cele mai bune practici de top din industrie.

Ce înseamnă asta pentru mine?

Știm că încrederea pe care o pun consumatorii în evaluări și recenzii este legată direct de autenticitate. De aceea, la Bazaarvoice, ne-am făcut misiunea de a proteja autenticitatea recenziilor de care depind oamenii pentru a lua decizii de cumpărare în cunoștință de cauză. Considerăm că recenziile ar trebui să reprezinte opinia autentică, imparțială și transparentă despre experiența autorului cu un produs sau serviciu.

Ce este politica de autenticitate Bazaarvoice?

Politica noastră de autenticitate se referă la asigurarea faptului că consumatorii sunt încrezători că pot avea încredere în autenticitatea recenziilor pe care le întâlnesc în fiecare zi pe web pe site-urile care poartă marca de încredere a recenziilor autentice.

Politica a fost utilizată ca model pentru liniile directoare de autenticitate ale WOMMA în Codul său de etică. Bazaarvoice este, de asemenea, un participant principal la AFNOR în Europa, contribuind la crearea regulilor de guvernare pentru conținutul generat de utilizatori, inclusiv un proces de certificare.

Susținem politica noastră de autenticitate cu:

  • Tehnologie de detectare a fraudei, lideră în industrie, care ne permite să identificăm sursa de trimitere a tuturor recenziilor;
  • Algoritmi sofisticati, capabilități de avertizare și filtrare care permit echipelor noastre de moderare să identifice, să semnaleze și să raporteze conținut suspect; și
  • O echipă dedicată de analiști care monitorizează recenziile suspecte pentru a le determina autenticitatea.

Politica de autenticitate Bazaarvoice are trei criterii principale care trebuie îndeplinite pentru conținutul revizuirii autentice afișat pe site-urile clienților Bazaarvoice:

Fără fraude și spam

Sunt depuse eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a preveni trimiterea de conținut fraudulos din orice sursă de trimitere. Aceasta ar putea include un comportament perturbator sau „de pescuit”, mesaje comerciale, trimiteri automate (de exemplu, roboți și scripturi), conținut ilegitim sau degradant de la concurentul unui client și auto-promovare.

Fără editări, clasificare și modificare

Recenziile nu sunt modificate în niciun fel de către altcineva decât autorul original – inclusiv corecții pentru ortografie sau gramatică. Recenziile nu sunt filtrate, editate sau șterse pur și simplu pentru că sunt negative sau au un rating mai mic.

Transparent

Nu permitem companiilor să solicite direct recenzii pozitive. Dacă consumatorilor li se oferă bani sau materiale promoționale (cum ar fi reduceri sau cupoane) în schimbul oferirii unei recenzii imparțiale, atunci recenzia trebuie să noteze acest fapt.

Mai mult, angajații și vânzătorii organizației nu pot trimite conținut fără a dezvălui relația lor cu produsul sau serviciul.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru mai multe detalii despre politica de autenticitate Bazaarvoice »