Hva er Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark?

Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark er et symbol på et selskaps dedikasjon til autentisk tilbakemelding fra forbrukere angående dets produkter og tjenester.

Trust Mark er også et signal til forbrukere om at anmeldelsesinnholdet de ser er ivaretatt – av en nøytral tredjepart – med sofistikert svindeldeteksjonsteknologi og bransjeledende beste praksis.

Hva betyr dette for meg?

Vi vet at tilliten forbrukerne har til vurderinger og anmeldelser er direkte knyttet til autentisitet. Derfor har vi hos Bazaarvoice gjort det til vår oppgave å sikre ektheten til vurderingene folk er avhengige av for å ta informerte kjøpsbeslutninger. Vi mener at anmeldelser bør representere den ekte, objektive og transparente oppfatningen om forfatterens erfaring med et produkt eller en tjeneste.

Hva er Bazaarvoices autentisitetspolicy?

Retningslinjene våre for autentisitet handler om å sørge for at forbrukere er sikre på at de kan stole på ektheten til vurderingene de møter hver dag på nettet på nettsteder som bærer Authentic Reviews Trust Mark.

Retningslinjene har blitt brukt som modell for WOMMAs retningslinjer for autentisitet i sine etiske retningslinjer. Bazaarvoice er også en hoveddeltaker hos AFNOR i Europa, og hjelper til med å lage styrende regler for brukergenerert innhold, inkludert en sertifiseringsprosess.

Vi støtter vår autentisitetspolicy med:

  • Bransjeledende teknologi for svindeldeteksjon som lar oss identifisere innsendingskilden for alle anmeldelser;
  • Sofistikerte algoritmer, varslings- og filtreringsfunksjoner som lar modereringsteamene våre identifisere, flagge og rapportere mistenkelig innhold; og
  • Et dedikert team av analytikere som overvåker mistenkelige anmeldelser for å fastslå deres autentisitet.

Bazaarvoices autentisitetspolicy har tre hovedkriterier som må oppfylles for autentisk anmeldelsesinnhold som vises på nettsidene til Bazaarvoice-kunder:

Fri for svindel og spam

Kommersielt rimelige tiltak gjøres for å forhindre innsending av uredelig innhold fra alle innsendingskilder. Dette kan inkludere forstyrrende eller «trolling»-adferd, kommersielle meldinger, automatiserte innsendinger (f.eks. bots og skript), illegitimt eller nedverdigende innhold fra en klients konkurrent, og selvreklame.

Fri for redigeringer, klassifisering og endring

Anmeldelser er ikke endret på noen måte av andre enn den opprinnelige forfatteren – inkludert rettelser for stavemåte eller grammatikk. Anmeldelser blir ikke filtrert, redigert eller slettet bare fordi de er negative eller har lavere rangering.

Gjennomsiktig

Vi tillater ikke selskaper å be direkte om positive anmeldelser. Hvis forbrukere blir tilbudt penger eller reklamemateriell (som rabatter eller kuponger) i bytte mot å gi en objektiv anmeldelse, må anmeldelsen merke seg dette faktum.

Videre kan ansatte og leverandører i organisasjonen ikke sende inn innhold uten å avsløre deres forhold til produktet eller tjenesten.

Klikk her for mer informasjon om Bazaarvoice Authenticity Policy »