Wat is het Bazaarvoice Authentic Reviews-keurmerk?

Het Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark is een symbool van de toewijding van een bedrijf aan authentieke feedback van consumenten over zijn producten en diensten.

Het keurmerk is ook een signaal aan consumenten dat de recensie-inhoud die ze zien wordt beschermd – door een neutrale derde partij – met geavanceerde fraudedetectietechnologie en toonaangevende best practices.

Wat betekent dit voor mij?

We weten dat het vertrouwen dat consumenten in beoordelingen en recensies stellen rechtstreeks verband houdt met authenticiteit. Daarom hebben we er bij Bazaarvoice onze missie van gemaakt om de authenticiteit van de beoordelingen te waarborgen waar mensen afhankelijk van zijn om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Wij zijn van mening dat beoordelingen de echte, onbevooroordeelde en transparante mening over de ervaring van de auteur met een product of dienst moeten vertegenwoordigen.

Wat is het Bazaarvoice-authenticiteitsbeleid?

Ons authenticiteitsbeleid gaat erom ervoor te zorgen dat consumenten erop kunnen vertrouwen dat ze kunnen vertrouwen op de authenticiteit van de beoordelingen die ze elke dag op internet tegenkomen op sites die het Authentic Reviews Trust Mark dragen.

Het beleid is gebruikt als model voor de authenticiteitsrichtlijnen van WOMMA in de Ethische Code. Bazaarvoice is ook een leidende deelnemer bij AFNOR in Europa en helpt bij het creëren van regels voor door gebruikers gegenereerde inhoud, inclusief een certificeringsproces.

We ondersteunen ons authenticiteitsbeleid met:

  • Toonaangevende technologie voor fraudedetectie waarmee we de inzendingsbron van alle beoordelingen kunnen identificeren;
  • Geavanceerde algoritmen, waarschuwings- en filtermogelijkheden waarmee onze moderatieteams verdachte inhoud kunnen identificeren, markeren en rapporteren; en
  • Een toegewijd team van analisten Een toegewijd team van analisten

Het Bazaarvoice-authenticiteitsbeleid heeft drie hoofdcriteria waaraan moet worden voldaan voor authentieke recensie-inhoud die wordt weergegeven op de websites van Bazaarvoice-klanten:

Vrij van fraude en spam

Commercieel redelijke inspanningen worden gedaan om de indiening van frauduleuze inhoud van welke bron dan ook te helpen voorkomen. Dit kan storend gedrag of ‘trolling’-gedrag, commerciële berichten, geautomatiseerde inzendingen (bijv. bots en scripts), onwettige of vernederende inhoud van de concurrent van een klant en zelfpromotie omvatten.

Vrij van bewerkingen, classificatie en wijziging

Recensies worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur – inclusief correcties voor spelling of grammatica. Recensies worden niet gefilterd, bewerkt of verwijderd omdat ze negatief zijn of een lagere rating hebben.

Transparant

We staan ​​niet toe dat bedrijven rechtstreeks om positieve beoordelingen vragen. Als consumenten geld of promotiemateriaal (zoals kortingen of coupons) wordt aangeboden in ruil voor het geven van een onpartijdige beoordeling, dan moet de beoordeling dit feit vermelden.

Verder mogen werknemers en leveranciers van de organisatie geen inhoud indienen zonder hun relatie met het product of de dienst bekend te maken.

Klik hier voor meer informatie over de Bazaarvoice Authenticity Policy »