Mi a Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark?

A Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark a vállalat elkötelezettsége a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos hiteles fogyasztói visszajelzések iránt.

A Trust Mark egyben jelzi a fogyasztók számára, hogy az általuk látott felülvizsgálati tartalmat – egy semleges harmadik fél – kifinomult csalásfelderítési technológiával és az iparág vezető bevált gyakorlataival védi.

Mit jelent ez nekem?

Tudjuk, hogy a fogyasztók bizalma a minősítésekben és véleményekben közvetlenül a hitelességhez kötődik. Éppen ezért a Bazaarvoice-nál azt a célt tűztük ki, hogy megőrizzük azoknak a véleményeknek a hitelességét, amelyeken az emberek megalapozott vásárlási döntéseket hoznak. Úgy gondoljuk, hogy a véleményeknek a valódi, elfogulatlan és átlátható véleményt kell képviselniük a szerző termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Mi a Bazaarvoice hitelességi irányelve?

Hitelességi irányelveink arról szólnak, hogy a fogyasztók biztosak legyenek abban, hogy megbízhatnak azokban a véleményekben, amelyekben naponta találkoznak az interneten olyan webhelyeken, amelyek hiteles vélemények bizalmi jelét viselik.

A házirendet etikai kódexében a WOMMA hitelességi irányelveinek mintaként használták. A Bazaarvoice az AFNOR vezető résztvevője Európában is, és segít létrehozni a felhasználók által létrehozott tartalomra vonatkozó szabályokat, beleértve a tanúsítási folyamatot is.

Támogatjuk hitelességi irányelveinket:

  • Az iparág vezető csalásfelderítési technológiája, amely lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk az összes vélemény benyújtási forrását;
  • Kifinomult algoritmusok, riasztási és szűrési képességek, amelyek lehetővé teszik moderáló csapataink számára a gyanús tartalom azonosítását, megjelölését és jelentését; és
  • Elkötelezett elemzőcsoport, amely figyeli a gyanús értékeléseket, hogy megállapítsa hitelességüket.

A Bazaarvoice hitelességi házirendnek három fő kritériuma van, amelyeknek meg kell felelniük a Bazaarvoice ügyfelek webhelyein megjelenő hiteles felülvizsgálati tartalomhoz:

Csalásoktól és spamektől mentes

Kereskedelmi szempontból ésszerű erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák a csalárd tartalom bármilyen benyújtási forrásból történő benyújtását. Ez magában foglalhatja a zavaró vagy „trollkodó” magatartást, a kereskedelmi üzeneteket, az automatizált beküldéseket (pl. Botok és szkriptek), az ügyfél versenytársától származó törvénytelen vagy megalázó tartalmat és az önreklámot.

Szerkesztés, osztályozás és módosítás nélkül

A véleményeket az eredeti szerzőn kívül más nem változtatja meg, beleértve a helyesírás vagy a nyelvtan javítását is. A véleményeket nem szűrjük, szerkesztjük és nem töröljük pusztán azért, mert negatívak vagy alacsonyabb besorolásúak.

Átlátszó

Nem engedélyezzük, hogy a vállalatok közvetlenül kérjenek pozitív véleményeket. Ha a fogyasztóknak pénzt vagy promóciós anyagokat (például engedményeket vagy kuponokat) ajánlanak fel az elfogulatlan értékelésért cserébe, akkor a felülvizsgálatnak figyelembe kell vennie ezt a tényt.

Továbbá a szervezet alkalmazottai és szállítói nem nyújthatnak be tartalmat anélkül, hogy nyilvánosságra hoznák a termékhez vagy szolgáltatáshoz való viszonyukat.

Kattintson ide a Bazaarvoice hitelességi irányelvekkel kapcsolatos további részletekért »