Što je oznaka povjerenja Baza autentičnih recenzija Bazaarvoice?

Oznaka povjerenja Bazaarvoice Autentic Reviews simbol je predanosti tvrtke autentičnim povratnim informacijama potrošača o svojim proizvodima i uslugama.

Oznaka povjerenja također je signal potrošačima da sadržaj recenzije koji vide štiti – neutralna treća strana – sofisticiranom tehnologijom za otkrivanje prijevara i najboljom praksom u industriji.

Što mi ovo znači?

Znamo da je povjerenje potrošača u ocjene i recenzije izravno povezano s autentičnošću. Zbog toga smo u Bazaarvoice-u postavili za svoju misiju osigurati autentičnost recenzija o kojima ovise ljudi kako bi donosili informirane odluke o kupnji. Vjerujemo da bi recenzije trebale predstavljati istinsko, nepristrano i transparentno mišljenje o autorovom iskustvu s proizvodom ili uslugom.

Koja je politika autentičnosti Bazaarvoice?

Naša se Pravila o autentičnosti odnose na to da potrošači budu sigurni da mogu vjerovati autentičnosti recenzija s kojima se svakodnevno susreću na webu na web lokacijama koje nose oznaku povjerenja autentičnih recenzija.

Pravila su korištena kao model smjernica za autentičnost WOMMA-e u njezinom Etičkom kodeksu. Bazaarvoice je također vodeći sudionik AFNOR-a u Europi, pomažući u stvaranju upravljačkih pravila za sadržaj koji generiraju korisnici, uključujući postupak certificiranja.

Mi podržavamo našu politiku autentičnosti sa:

  • Vodeća tehnologija u otkrivanju prijevara koja nam omogućuje da identificiramo izvor podnošenja svih recenzija;
  • Sofisticirani algoritmi, mogućnosti upozorenja i filtriranja koji našim moderijskim timovima omogućuju prepoznavanje, označavanje i prijavljivanje sumnjivog sadržaja; i
  • Predani tim analitičara koji nadgleda sumnjive preglede kako bi utvrdio njihovu autentičnost.

Politika autentičnosti Bazaarvoice ima tri glavna kriterija koja moraju biti zadovoljeni za autentični sadržaj pregleda prikazan na web stranicama klijenata Bazaarvoice:

Bez prijevara i neželjene pošte

Poduzimaju se komercijalno razumni napori kako bi se spriječilo slanje prijevara s bilo kojeg izvora. To može uključivati ​​ometajuće ponašanje ili ponašanje “trolanja”, komercijalne poruke, automatizirane prijave (npr. Botovi i skripte), nelegitiman ili ponižavajući sadržaj konkurenta klijenta i samopromociju.

Bez uređivanja, klasifikacije i izmjena

Recenzije na bilo koji način ne mijenja nitko osim izvornog autora – uključujući ispravke za pravopis ili gramatiku. Recenzije se ne filtriraju, uređuju ili brišu samo zato što su negativne ili su niže ocijenjene.

Transparentan

Ne dopuštamo tvrtkama da izravno traže pozitivne kritike. Ako se potrošačima nudi novac ili promotivni materijal (poput popusta ili kupona) u zamjenu za pružanje nepristrane recenzije, tada recenzija mora imati na umu tu činjenicu.

Nadalje, zaposlenici i dobavljači organizacije ne smiju slati sadržaj bez otkrivanja svog odnosa s proizvodom ili uslugom.

Kliknite ovdje za više detalja o Pravilima autentičnosti Bazaarvoice »