Mikä on Bazaarvoice Authentic Reviews -luottamusmerkki?

Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark on symboli yrityksen omistautumisesta aidolle kuluttajien palautteelle sen tuotteista ja palveluista.

Luottamusmerkki on myös merkki kuluttajille siitä, että heidän näkemänsä arvostelusisältö on suojattu – neutraalin kolmannen osapuolen toimesta – kehittyneellä petosten havaitsemistekniikalla ja alan johtavilla parhailla käytännöillä.

Mitä tämä merkitsee minulle?

Tiedämme, että kuluttajien arvioihin ja arvosteluihin kohdistama luottamus liittyy suoraan aitouteen. Tästä syystä olemme Bazaarvoicella tehneet missionamme varmistaa niiden arvostelujen aitouden, joihin ihmiset ovat riippuvaisia ​​tehdessään tietoisia ostopäätöksiä. Uskomme, että arvostelujen tulee edustaa aitoa, puolueetonta ja avointa mielipidettä kirjoittajan kokemuksesta tuotteesta tai palvelusta.

Mikä on Bazaarvoicen aitouskäytäntö?

Aitouskäytäntömme on varmistaa, että kuluttajat ovat varmoja, että he voivat luottaa niiden arvostelujen aitouteen, joita he kohtaavat joka päivä verkossa sivustoilla, joissa on Authentic Reviews Trust -merkki.

Käytäntöä on käytetty mallina WOMMA:n aitousohjeille sen eettisissä säännöissä. Bazaarvoice on myös AFNORin johtava osallistuja Euroopassa, ja se auttaa luomaan sääntöjä käyttäjien luomalle sisällölle, mukaan lukien sertifiointiprosessi.

Tuemme aitouskäytäntöämme:

  • Alan johtava petosten havaitsemistekniikka jonka avulla voimme tunnistaa kaikkien arvostelujen lähetyslähteen;
  • Kehittyneet algoritmit, hälytys- ja suodatusominaisuudet, joiden avulla valvontatiimimme voivat tunnistaa, ilmoittaa ja ilmoittaa epäilyttävästä sisällöstä; ja
  • Omistautunut analyytikkoryhmä joka valvoo epäilyttäviä arvosteluja niiden aitouden määrittämiseksi.

Bazaarvoicen aitouskäytännössä on kolme pääkriteeriä, jotka on täytettävä Bazaarvoice-asiakkaiden verkkosivustoilla näytettävän autenttisen arvostelusisällön kannalta:

Vapaa petoksista ja roskapostista

Kaupallisesti kohtuullisia toimia pyritään estämään vilpillisen sisällön lähettäminen mistä tahansa lähetyslähteestä. Tämä voi sisältää häiritsevän tai “uistelun” käyttäytymisen, kaupalliset viestit, automaattiset lähetykset (esim. robotit ja komentosarjat), laitonta tai halventavaa sisältöä asiakkaan kilpailijalta ja itsensä mainostamista.

Ei muokkauksia, luokituksia ja muutoksia

Kukaan muu kuin alkuperäinen kirjoittaja ei muuta arvosteluja millään tavalla – mukaan lukien oikeinkirjoituksen tai kieliopin korjaukset. Arvosteluja ei suodateta, muokata tai poistaa vain siksi, että ne ovat negatiivisia tai huonommin arvioituja.

Läpinäkyvä

Emme salli yritysten pyytää suoraan myönteisiä arvosteluja. Jos kuluttajille tarjotaan rahaa tai myynninedistämismateriaalia (kuten alennuksia tai kuponkeja) vastineeksi puolueettoman arvion antamisesta, tämä on huomioitava arvostelussa.

Organisaation työntekijät ja toimittajat eivät myöskään saa lähettää sisältöä paljastamatta suhdettaan tuotteeseen tai palveluun.

saadaksesi lisätietoja aiheesta Bazaarvoice Authenticity Policy »