Hvad er Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark?

Bazaarvoice Authentic Reviews Trust Mark er et symbol på en virksomheds dedikation til autentisk forbrugerfeedback vedrørende dets produkter og tjenester.

Tillidsmærket er også et signal til forbrugerne om, at det anmeldelsesindhold, de ser, er beskyttet – af en neutral 3. part – med sofistikeret svindeldetektionsteknologi og brancheførende bedste praksis.

Hvad betyder det for mig?

Vi ved, at forbrugernes tillid til vurderinger og anmeldelser er direkte knyttet til ægthed. Derfor har vi hos Bazaarvoice gjort det til vores mission at sikre ægtheden af ​​de anmeldelser, folk er afhængige af for at træffe informerede købsbeslutninger. Vi mener, at anmeldelser skal repræsentere den ægte, upartiske og gennemsigtige mening om forfatterens oplevelse med et produkt eller en tjeneste.

Hvad er Bazaarvoice-ægthedspolitikken?

Vores autenticitetspolitik handler om at sikre, at forbrugerne er sikre på, at de kan stole på ægtheden af ​​de anmeldelser, de møder hver dag på tværs af internettet på websteder, der bærer det autentiske anmeldelsers tillidsmærke.

Politikken er blevet brugt som model for WOMMAs retningslinjer for autenticitet i dets etiske kodeks. Bazaarvoice er også en ledende deltager hos AFNOR i Europa, der hjælper med at skabe styrende regler for brugergenereret indhold, herunder en certificeringsproces.

Vi støtter vores ægthedspolitik med:

  • Brancheførende teknologi til opdagelse af svindel der giver os mulighed for at identificere indsendelseskilden for alle anmeldelser;
  • Sofistikerede algoritmer, advarsels- og filtreringsfunktioner, der gør det muligt for vores moderationsteams at identificere, markere og rapportere mistænkeligt indhold; og
  • Et dedikeret team af analytikere der overvåger mistænkelige anmeldelser for at fastslå deres ægthed.

Bazaarvoice-ægthedspolitikken har tre hovedkriterier, der skal opfyldes for autentisk anmeldelsesindhold, der vises på Bazaarvoice-kunders websteder:

Fri for svindel og spam

Der tages kommercielt rimelige bestræbelser på at forhindre indsendelse af svigagtigt indhold fra enhver indsendelseskilde. Dette kan omfatte forstyrrende eller “trolling”-adfærd, kommercielle beskeder, automatiske indsendelser (f.eks. bots og scripts), illegitimt eller nedværdigende indhold fra en klients konkurrent og selvpromovering.

Fri for redigeringer, klassifikationer og ændringer

Anmeldelser er ikke ændret på nogen måde af andre end den originale forfatter – inklusive rettelser til stavning eller grammatik. Anmeldelser filtreres, redigeres eller slettes ikke, blot fordi de er negative eller er lavere vurderet.

Gennemsigtig

Vi tillader ikke virksomheder at bede direkte om positive anmeldelser. Hvis forbrugere bliver tilbudt penge eller salgsfremmende materiale (såsom rabatter eller kuponer) i bytte for at give en objektiv anmeldelse, skal anmeldelsen notere dette faktum.

Desuden må medarbejdere og leverandører i organisationen ikke indsende indhold uden at afsløre deres forhold til produktet eller tjenesten.

Klik venligst her for flere detaljer om Bazaarvoice Authenticity Policy »