Какво представлява доверителният знак на автентичните отзиви на Bazaarvoice?

Доверителната марка за автентични отзиви на Bazaarvoice е символ на отдадеността на компанията към автентичните отзиви на потребителите относно нейните продукти и услуги.

Маркът за доверие също така е сигнал за потребителите, че съдържанието на рецензиите, което виждат, е защитено – от неутрална трета страна – с усъвършенствана технология за откриване на измами и водещи най-добри практики в бранша.

Какво означава това за мен?

Знаем, че доверието на потребителите в оценките и отзивите е пряко свързано с автентичността. Ето защо в Bazaarvoice си поставихме за задача да защитим автентичността на отзивите, от които хората зависят, за да вземат информирани решения за покупка. Вярваме, че отзивите трябва да представляват истинското, безпристрастно и прозрачно мнение за опита на автора с продукт или услуга.

Каква е политиката за автентичност на Bazaarvoice?

Нашата Политика за автентичност е свързана с това да гарантираме, че потребителите са уверени, че могат да се доверят на автентичността на отзивите, с които се сблъскват всеки ден в мрежата на сайтове, които носят доверителната марка за автентични отзиви.

Политиката е използвана като модел за насоки за автентичност на WOMMA в нейния Етичен кодекс. Bazaarvoice също е водещ участник в AFNOR в Европа, като помага да се създадат управляващи правила за генерирано от потребителите съдържание, включително процес на сертифициране.

Ние подкрепяме нашата Политика за автентичност със:

  • Водеща в индустрията технология за откриване на измами, която ни позволява да идентифицираме източника на подаване на всички отзиви;
  • Сложни алгоритми, възможности за предупреждение и филтриране, които позволяват на нашите екипи за модериране да идентифицират, сигнализират и докладват подозрително съдържание; и
  • Специален екип от анализатори, който наблюдава подозрителни отзиви, за да определи тяхната автентичност.

Политиката за автентичност на Bazaarvoice има три основни критерия, които трябва да бъдат изпълнени за автентично съдържание за рецензии, показвано на уебсайтовете на клиентите на Bazaarvoice:

Без измами и спам

Полагат се търговски разумни усилия, за да се предотврати изпращането на измамно съдържание от който и да е източник на подаване. Това може да включва разрушително или „тролиращо“ поведение, търговски съобщения, автоматизирани изпращания (напр. Ботове и скриптове), незаконно или унизително съдържание от конкурент на клиента и самореклама.

Без редакции, класификация и промяна

Отзивите не се променят по никакъв начин от никой друг, освен от оригиналния автор – включително корекции за правопис или граматика. Отзивите не се филтрират, редактират или изтриват, просто защото са отрицателни или са с по-ниска оценка.

Прозрачен

Не позволяваме на компаниите директно да искат положителни отзиви. Ако на потребителите се предлагат пари или промоционални материали (като отстъпки или купони) в замяна на предоставяне на безпристрастен преглед, тогава прегледът трябва да отбележи този факт.

Освен това служителите и доставчиците на организацията не могат да изпращат съдържание, без да разкриват връзката си с продукта или услугата.

Моля, кликнете тук за повече подробности относно Политиката за автентичност на Bazaarvoice »